1.11.2017 г., 13:58 ч.

Грях 

  Поезия » Любовна
421 1 1

Мога да го имам, ако искам.

Може да ме има, ако иска.

Можем да се имаме взаимно.

И го искаме.

Плътта ни лъже,

сетивата крещят.

Привлечени сме от сила, от лъжа,

от неистова беда - страстта.

Не мога да се влюбя в теб -

душата ти е празна. Но крещи.

Крещи ми, че умираш да ме имаш ти,

че аз съм всичко, що желаеш,

а тая мисъл тъй болно ме ласкае

и подтиква ме към грях.

за който единственият грешник пак ще бъда аз.

Задето моята любов я няма,

задето чувствам се сама.

Грехът е грях, когато

има чувство на вина.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Умна си! Дали ще послушаш ума си?
    Харесах!
Предложения
: ??:??