23 jul 2013, 21:31

Губещи 

  Poesía » De amor
608 0 0

За мене си каквото тя за тебе,

мечтая те на вдишвания само,

а ако усещам те до мене,

не си ми нужен както щом те няма...

 

И не че те обичам до безумие,

не искаш да си мой и ме вбесяваш,

а тя ти бяга... питам, луда ли е?

Как нея да надвиеш не успяваш?!

 

Играта, във която се мотаем,

е стара колкото света,

интересна е и няма да скучаем,

опитвайки да търсим любовта.

 

Не си ЧОВЕКЪТ! Зная и разбирам,

загубих тази глупава игра,

но и ти си губещ, подозирам,

щом не иска да е твоя Тя!

 

 

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??