28 dic 2006, 20:58

губя 

  Poesía
672 0 1
Губя...
част от себе си,
част от теб,
част от всичко

Искам...
те целия,
цялата себе си

Липсваш...
    Ти...

Празно...

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??