25 dic 2013, 18:27

Гугутката 

  Poesía » Filosófica
339 0 0

Гугутката наперено глава извива...
И отвисоко гледа към света,
защото знае колко е красива
и колко малко трае Пролетта!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??