2 feb 2011, 22:07

Гъдел 

  Poesía » De amor
520 0 2

искам

погледа си с теб да споделя -

да се усетя луда и дива

 

искам

да уловя мига

когато те разтварям като цвят

 

искам 

въздишката на кълн - излязъл

на открито - от влагата погален

 

искам

снежинка на очите ми да кацне

и ти да я изпиеш

 

... а гъделът да е за мен

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??