искам
погледа си с теб да споделя -
да се усетя луда и дива
искам
да уловя мига
когато те разтварям като цвят
искам
въздишката на кълн - излязъл
на открито - от влагата погален
искам
снежинка на очите ми да кацне
и ти да я изпиеш
... а гъделът да е за мен
© Дима Все права защищены