2.02.2011 г., 22:07 ч.

Гъдел 

  Поезия » Любовна
519 0 2

искам

погледа си с теб да споделя -

да се усетя луда и дива

 

искам

да уловя мига

когато те разтварям като цвят

 

искам 

въздишката на кълн - излязъл

на открито - от влагата погален

 

искам

снежинка на очите ми да кацне

и ти да я изпиеш

 

... а гъделът да е за мен

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??