30 abr 2006, 13:02

Ха сега 

  Poesía
495 0 0


Дали настъпил е мига,
във който да се престраша
на срещата да се явя.
Отминаха прекрасни дни
и весело ни беше в чата,
и в клубчетата, и къде ли не.

Кога, къде? И кой ли да звъни?
Или пък номера си да ти пратя?!
Но мисля, знаеш го, момче...

Ако ли не изписвам го за теб
в незнаен час, във бъдещ ден.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??