30 апр. 2006 г., 13:02

Ха сега 

  Поэзия
488 0 0


Дали настъпил е мига,
във който да се престраша
на срещата да се явя.
Отминаха прекрасни дни
и весело ни беше в чата,
и в клубчетата, и къде ли не.

Кога, къде? И кой ли да звъни?
Или пък номера си да ти пратя?!
Но мисля, знаеш го, момче...

Ако ли не изписвам го за теб
в незнаен час, във бъдещ ден.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??