14 oct 2015, 0:16  

Хайде до Луната 

  Poesía » Otra
379 0 4
Да те разходя до луната, 
онази, що в прозореца наднича,
/жълтослънчогледовата пита/ 
която към звездите срича 
думи за любов красива, 
за блян потаен, звездоброден, 
що бледите лъчи умеят 
/израснали в среднощната си нива/ 
рисунък нов в душата да посеят
с разходка до... луната срамежлива.
 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??