***
Вчера бях дете.
Днес съм жена. Утре ще
съм прах. Кръговрат...
***
Спомените ни –
нещото, без което
не сме цялостни.
***
"Храна на маса.
Покрив над глава. Здрави
деца." Същина...
***
Мирен свят. Здраве.
Пълно сърце. Светъл ум.
Лъх на щастие...
***
Имаш ли цел и
пътят към нея трябва
да е приятен.
***
Какво е Светът?!...
Сън, прах, вятър...Над вода
мъгла. Тайнство.
***
Мостове отзад –
разрушени. Какво ни
очаква напред?!...
***
Птица в полет
волен...Простор,
синева, свобода...
***
Шепа пръст. В нея
Родината събрана
е цяла. Поклон!...
***
Прости ни, Боже
грехове от глупост, страх
и мързел...Амин!
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados