13 ene 2008, 1:54

Хайку-2 

  Poesía » Formas orientales
677 0 8

 

Облачно утро

в очите се разтвори -

в дъжд от сълзи.

© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??