Jan 13, 2008, 1:54 AM

Хайку-2 

  Poetry » East forms
675 0 8

 

Облачно утро

в очите се разтвори -

в дъжд от сълзи.

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??