8 jun 2008, 23:08

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
623 0 4




 



Ято гарвани.

Тъжен е прозорецът.

Рисувам чайка.



Звън на камбана -

ехото го поема

и буди върха.


 


 


 

 

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??