8.06.2008 г., 23:08 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
619 0 4




 



Ято гарвани.

Тъжен е прозорецът.

Рисувам чайка.



Звън на камбана -

ехото го поема

и буди върха.


 


 


 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??