17 oct 2008, 0:23

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
767 0 12




Есенен полъх.
Небето пак заплака
със златни сълзи...



Лунна светлина...
Планина, жена и мост
в ефирна мъгла...



Есенно слънце -
изстинаха отдавна
летни спомени...







© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??