На първо място в категорията неокласическо хайку в новия брой
на „The World Haiku Review” – издавано от Световния хайку клуб :
late spring –
in the kid’s crayon box
the green has run out
краят на пролетта -
в пастелите на хлапето
зеленото е свършило
© Радка Миндова Todos los derechos reservados