7.04.2013 г., 12:42 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
538 0 5

              

 

                       

                       На първо място в категорията неокласическо хайку в новия брой

                  на „The World Haiku Review” – издавано от Световния хайку клуб :

 

 

                           late spring –

                           in the kid’s crayon box

                           the green has run out

 

 

 

                           краят на пролетта -

                           в пастелите на хлапето

                           зеленото е свършило

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??