* * *
Късен следобед.
Някой вари ракията си.
Чак до мръкване.
* * *
Зелено небе.
Гинкобилобата цъфти.
Въздухът трепти.
* * *
Оттатък болката
Отведи ме тихо ти.
Омайно биле.
* * *
Надеждата ми
бучка захар в кафе
Дими на маса.
* * *
Помъдрях от –
още една измама.
Ранена птица.
© Роза Станкевич Todos los derechos reservados