4 sept 2009, 23:44

хайку 

  Poesía » Formas orientales
426 0 0

* * *

Клонче босилек,

Сребрист станиол шушне.

Съзерцание.

 

* * *

Акацията

ухаещо разпръсква

бяла музика.

 

* * *

На черни буци

пада кал във душата.   

Плаче дъждът.

 

* * *

Стъпка назад във

процепа на лятото.

Капките падат.   

 

* * *

Тъгата ми -

броди във безкрая син.

Звън и пустота.

 

* * *

Три рози бели.

Божествено и тихо

 - съвършенство.

 

* * *

Сияе Дъга

в края на хоризонта

- вечен Завет…

 

* * *

Мелодията

от сърцето извира.

Докосване…

 

© Роза Станкевич Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??