* * *
Клонче босилек,
Сребрист станиол шушне.
Съзерцание.
* * *
Акацията
ухаещо разпръсква
бяла музика.
* * *
На черни буци
пада кал във душата.
Плаче дъждът.
* * *
Стъпка назад във
процепа на лятото.
Капките падат.
* * *
Тъгата ми -
броди във безкрая син.
Звън и пустота.
* * *
Три рози бели.
Божествено и тихо
- съвършенство.
* * *
Сияе Дъга
в края на хоризонта
- вечен Завет…
* * *
Мелодията
от сърцето извира.
Докосване…
© Роза Станкевич Всички права запазени