* * *
За спомените
има пространство сред
моите цветя.
* * *
Любовта ти е
за душата ми Сила
Криле и смисъл.
* * *
Бяла пътека
и глас на черен щъркел
ме викат назад.
* * *
От ъгъла се
спусна паяче малко.
Добри новини.
© Роза Станкевич Todos los derechos reservados