29 ago 2012, 13:27

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
1000 0 7

Дивите коне

подгонили вятъра -

търсят реката.

 

***

Орелът разсече

небесната шир с криле.

Падат облаци.

 

***

Златна есен е.

Златен дъжд вали, вали...

стряхата плаче.

© Ана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??