29.08.2012 г., 13:27 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
959 0 7

Дивите коне

подгонили вятъра -

търсят реката.

 

***

Орелът разсече

небесната шир с криле.

Падат облаци.

 

***

Златна есен е.

Златен дъжд вали, вали...

стряхата плаче.

© Ана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??