*****
Гонещ се вятър
с изстиналите чувства
до безсилие
*****
Побеляла е
градината любовна
липсват цветове
*****
Над облаците
скрило се е Слънцето
не ще го пуснат
*****
19-ти януари-2016год.
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados