Jan 19, 2016, 10:10 PM

Хайку 

  Poetry
729 0 12

                                              *****

                                        Гонещ се вятър

                                    с изстиналите чувства

                                        до  безсилие

                                               *****               

                                            

                                        Побеляла е

                                     градината любовна

                                        липсват цветове

                                                *****

   

                                        Над облаците

                                     скрило се е Слънцето

                                         не ще го пуснат

                                                 *****

                                       19-ти януари-2016год.

 

 

 

 

 

 

 

© Виолета Минчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??