12 ago 2009, 23:00

Хайку (летни размисли) 

  Poesía » Formas orientales
545 0 12

Мълния блесна.
Надежда за хлад роди.
Дъжд ще се лее.

 

Морето - мъртво.
Земята - тресяща се.
Небето плаче.

 

Горещо слънце
пробива през облаци -
лято е все пак.

 

Дъга се изви -
надежда изплакана,
слънчево дете.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??