Що е хàйку-любов?
Тя е кратка, но светла любов,
с дължина на едно краткостишие.
Седем пъти по седем – жадувана!
Седем пъти по седем – целувана!
Седем пъти по седем – разпъвана!
Седем пъти – по седем години!
И пламти, и не иска да мине!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados