17 jul 2009, 11:02

Хайку (мъртвата пеперуда) 

  Poesía » Formas orientales
1029 0 12

Пеперудата
крилете си е свила.
Не! Мъртъв спомен.

-----------------------------

 Врабците пеят
 реквием пеперуден.
 Сбогуват се те.

-----------------------------

Виж, увехнал храст.
Нецелунат и той е
от пеперуда.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??