19 ago 2009, 12:39

Хайку (предчувствие за море) 

  Poesía » Formas orientales
1387 0 12

Някой ме вика.

Плахо навън излизам.

Ах, бурно море!

 

Пяна се стеле,

нежно мие скалите.

Бряг само за нас.

 

От водорасли

постеля ще приготвя.

Заспивам с теб.

 

---------------------------

П.П.: Отивам да проверя предчувствието си. До нови срещи. :)

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??