Някой ме вика.
Плахо навън излизам.
Ах, бурно море!
Пяна се стеле,
нежно мие скалите.
Бряг само за нас.
От водорасли
постеля ще приготвя.
Заспивам с теб.
---------------------------
П.П.: Отивам да проверя предчувствието си. До нови срещи. :)
© Весислава Савова All rights reserved.