7 nov 2009, 14:31

хайку (Сбогом...) 

  Poesía
523 0 9

Лято в спомени.

Жеравът си отива.

Махам за сбогом...

 ***

Каза ми сбогом.

Денят ми стана труден

за живеене.

 ***

Сбогом летни дни.

С дъжда си отивате.

Няма да плача...

***

Сбогом, Надеждо!

Горчиво ми е с тебе,

лъжеш до края!

***

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??