10 mar 2023, 8:26

Хайку триптих 

  Poesía » Formas orientales, Otra
197 0 0

Диша небето

 

Бели снежинки

кацат на клона вишнев –

зимен цъфтеж.

 

Диша небето

 

Бели листенца

литват от клона вишнев –

пролетен сняг.

 

Диша небето

 

В облак бял пара –

късчета лятна зима.

Лъх сладоледен.

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??