Диша небето
Бели снежинки
кацат на клона вишнев –
зимен цъфтеж.
Диша небето
Бели листенца
литват от клона вишнев –
пролетен сняг.
Диша небето
В облак бял пара –
късчета лятна зима.
Лъх сладоледен.
© Мария Димитрова Все права защищены