30 ago 2009, 14:30

Хайку (вълнения) 

  Poesía » Formas orientales
622 0 20

Щурци и скорци

започват симфония.

Морето пее.

 

Огън догаря.

Прегърнати, ний мълчим

на морския бряг.

 

Скали вековни,

от морето галени –

приют за чайки.

 

Новото утро,

от морски бриз родено.

Чудно вълшебство.

 

Старото дърво

плака  с капки смола.

Време е за път.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??