Щурци и скорци
започват симфония.
Морето пее.
Огън догаря.
Прегърнати, ний мълчим
на морския бряг.
Скали вековни,
от морето галени –
приют за чайки.
Новото утро,
от морски бриз родено.
Чудно вълшебство.
Старото дърво
плака с капки смола.
Време е за път.
© Весислава Савова All rights reserved.