Хамлет
С.Л.
Ад. Тъма и смъртно дихание,
мъст, лудост.
Корона, облята в помия, в кръв.
Череп, в ръце положен.
Кралски, шут
и син под було черно.
Очи умрели,
бавно оглежда.
Разговор, глух.
Размишление.
© Spas luchev Todos los derechos reservados