12.07.2017 г., 22:07 ч.

Хамлет 

  Поезия
224 0 0

Хамлет
С.Л.

Ад. Тъма и смъртно дихание,
мъст, лудост.
Корона, облята в помия, в кръв.
Череп,  в ръце положен.
Кралски, шут
и син под було черно.
Очи умрели,
бавно оглежда.
Разговор, глух.
Размишление.

© Spas luchev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??