20 jul 2019, 10:47

Хамстер самоубиец 

  Poesía » De humor, Parodias
1148 0 2

 

Желанието ми море голямо е,

но талантът ми е под въпрос.

Как ще привлека внимание 

с този стих гол и бос.

 

Може би ще го харесат някои,

чисто и просто от любезност.

Ще примигнат с клепачи нежно,

а аз ще потъна в нервност.

 

Едва ли ще бъда разбран -

хамстерче във клетка.

И понеже съм напълно сам,

играя на руска рулетка.

 

Но оставете ме! Моля Ви!

Оставете ме да гния!

С нещо преча ли, Ви,

освен с тази простотия.

 

Преди да вляза си обещах

и краката си измих без страх.

Как да ги вмириша не знам.

За Бога! Обувки нямам!

 

Хей краченца, хей ги две,

с тях мърсувам най-добре!

С едното бъркам в изпражнение,

а с другото – в хорското мнение!

 

Но оставете ме! Моля Ви!

Аз така се забавлявам.

Всъщност не! Лекувам се!

Страдам от депресия и слаби нерви.

© Вергил Вергилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разбира се! Това е един вид свобода, от която ми харесва да се възползвам. Радвам се, че не виждаш някакъв проблем в това.
  • Ирония, цинизъм и още нещо Честно казано никак не е лошо и под секрет: мнозина са така, но малцина ще си признаят, но затова има подобни места
Propuestas
: ??:??