И вълци!
И мъгли!
И мрак!
И мрак след пладне!
И смут!
Душата ми гори!
И власт!
И ярост!
И малки, чистички сълзи!
И време!
И забравен опит!
И вълци!
Горчив бадем!
Преглъщай и мълчи!
И избор...
Точка!
© Люли Араб Todos los derechos reservados