15 mar 2015, 16:53

Харесва ми 

  Poesía » Erótica
762 0 0

Харесва ми сутрин

да я гледам.

Гледаме улицата

хората

бързащи за работа.

Харесва ми

да гледам

как ми се усмивка

отразявайки се

в запотеното стъкло.

Харесва ми

да ù пазя гърба

понякога насила

Харесва ми 

да я чукам така

всяка сутрин 

преди работа.

© Светослав Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??