Mar 15, 2015, 4:53 PM

Харесва ми 

  Poetry » Erotic
764 0 0

Харесва ми сутрин

да я гледам.

Гледаме улицата

хората

бързащи за работа.

Харесва ми

да гледам

как ми се усмивка

отразявайки се

в запотеното стъкло.

Харесва ми

да ù пазя гърба

понякога насила

Харесва ми 

да я чукам така

всяка сутрин 

преди работа.

© Светослав Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??