Obra no adecuada para menores de 18 años
Есен падна над земята,
хладен вятър свири.
Едно куче по баира
зайците задиря.
Женски заек щом подуши,
хуква по следата
и с такава радост лае,
че кънти гората!
Ако заекът се вдигне,
без да се срамува,
ще го погне да го стигне,
да го нафлиртува!
А ловецът ту притичва,
ту се притаява,
все се цели, за да гръмне,
и все не успява!
Хей, ловецо, хубавецо!
Из горите скиташ,
а какво се случва вкъщи
няма да запиташ!
Остави ги, зарежи ги
заешките дири,
че жена ти, на съседа,
на кавал му свири!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados