16 may 2008, 9:32

Хей, момче! 

  Poesía » Otra
1100 0 2
Хей, момче!
Ела, не се страхувай!
Хей, момче!
Ела, не се срамувай!

Хей, момче!
Аз така жадувам те,
ала много се страхувам...

Хей, момче!
Прегърни ме с топлите си длани.
Хей, момче!
Ръката ми хвани и с мен тръгни!

Хей, момче!
Аз чакам те да се появиш.
Хей, момче!
Моя свят да разтопиш...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??