May 16, 2008, 9:32 AM

Хей, момче! 

  Poetry » Other
1147 0 2
Хей, момче!
Ела, не се страхувай!
Хей, момче!
Ела, не се срамувай!

Хей, момче!
Аз така жадувам те,
ала много се страхувам...

Хей, момче!
Прегърни ме с топлите си длани.
Хей, момче!
Ръката ми хвани и с мен тръгни!

Хей, момче!
Аз чакам те да се появиш.
Хей, момче!
Моя свят да разтопиш...

© Светослава Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??