16 мая 2008 г., 09:32

Хей, момче! 

  Поэзия » Другая
1145 0 2
Хей, момче!
Ела, не се страхувай!
Хей, момче!
Ела, не се срамувай!

Хей, момче!
Аз така жадувам те,
ала много се страхувам...

Хей, момче!
Прегърни ме с топлите си длани.
Хей, момче!
Ръката ми хвани и с мен тръгни!

Хей, момче!
Аз чакам те да се появиш.
Хей, момче!
Моя свят да разтопиш...

© Светослава Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??