14 ago 2019, 17:23

Хей, здравей 

  Poesía
353 2 3

Хей, здравей! 
Повярва ли си вече, тръгна ли по своя път?
Смело крачиш ли по широките пътеки
водещи до твоите мечти?
Повярва ли, че ще успееш,
намерили подкрепа от приятели роднини?
Ако не си, не се отчайвай а запомни...
подкрепям всяка твоя мъничка мечта , 
подкрепям те, защото знам, че който и да си 
ще успееш да я постигнеш!
Знай, че има някой който те подкрепя
дори когато нямаш никой зад гърба,
независимо от пола, расата, цвета,
човек си и в сърцето носиш зная
частица любов и доброта!
Забрави за завистта и злобата,
забрави ги, те са отровата на човешката душа,
вземи налей си чаша доброта и ела наздраве да си кажем.
Повярвай в себе си, после всичко друго става възможно!
 

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Rose Rainbow , благодаря!
  • Петър Димитров, благодаря за хубавите думи!
  • Еленка, при теб виждам как поезията ти дава любов.
    Всеки човек се ражда с мисия на Земята.
    Много, много хубаво е: всеки трябва да си повярва, за да следва мечтите си.
    И да има някой до себе си, който да му вярва и го подкрепя, каквото и да се случи!
    Много светло усещане, браво!
Propuestas
: ??:??