Ще се маскирам и ще гледам страшно!
Надявам се да сплаша всичко живо
и всичко минало, и всичко най - сегашно,
да стресна лошото - да си отива!
Ако е нужно ще помоля скъпият
едни рога завчас да ми закичи
и мястото си в Ада ще отстъпя
ако се спазарим от раз прилично.
Изобщо ще е жега "на кутийки"...
Студът ще бъде само в питието.
Не съм от тях, да знаеш, Како Сийке!
У нас така съвсем не е прието!!!
А тиквеникът става превъзходен,
ако изобщо тиквата я бива.
Ако ли не - измислям друга "мода" -
пълнеж от ябълка и кюстендилска слива.
Така се лъжат гладни таласъми,
вампири и редица тем подобни.
"Три пъти дубъл " ве " дот ком Такъми" -
четете кондиките там подробно!
Лондон, 02/11/2018
© Rositsa Chakarova Todos los derechos reservados