3.11.2018 г., 12:10 ч.  

Хелоуин, кака Сийка и тиквеникът 

  Поезия » Хумористична
643 2 2

ХЕЛОУИН, КАКА СИЙКА И ТИКВЕНИКЪТ

 

Росица Чакърова

 

Ще се маскирам и ще гледам страшно!
Надявам се да сплаша всичко живо
и всичко минало, и всичко най - сегашно,
да стресна лошото - да си отива!


Ако е нужно ще помоля скъпият 
едни рога завчас да ми закичи 
и мястото си в Ада ще отстъпя 
ако се спазарим от раз прилично. 


Изобщо ще е жега "на кутийки"... 
Студът ще бъде само в питието. 
Не съм от тях, да знаеш, Како Сийке! 
У нас така съвсем не е прието!!! 


А тиквеникът става превъзходен, 
ако изобщо тиквата я бива. 
Ако ли не - измислям друга "мода" - 
пълнеж от ябълка и кюстендилска слива. 


Така се лъжат гладни таласъми, 
вампири и редица тем подобни. 
"Три пъти дубъл " ве " дот ком Такъми" - 
четете кондиките там подробно! 

 

Лондон, 02/11/2018

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??