24 oct 2009, 11:39

Хергелета 

  Poesía » Formas orientales
633 0 9

                                                                         вдъхновено от National Geographic

Виждам хергеле,
свободно препускащо.
Волни души са!
...
Стара кобила
води все хергелето.
Жребец ги пази.
...
Лисица чака
кобилата да роди -
горски санитар.
...
Пълзяща хвойна
поглъща пасбищата.
Ад за конете.
...
Малкото жребче,
с бял знак на главата -
бледа надежда.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??